24-ore.com
Shqipëri-Izrael/ DASH paralajmëron shtetasit amerikanë: Kujdes në Elbasan!
Departamenti Amerikan i Shtetit ka paralajmëruar shtetasit amerikanë me banim në Shqipëri që të bëjnë kujdes përpara dhe gjatë ndeshjes që Shqipëria do të luajë ndaj Izraelit, në stadiumin e Elbasa…