24-ore.com
Thyhet e grabitet Katedralja e Korçës
Katedralja e Korçës është sulmuar sërish gjatë natës, teksa ëshjë thyer dera dhe janë dëmtuar disa nga ambientet e brendshme. Grabitësit kanë arritur të thyejnë edhe arkën e parave të mbledhura për…