24-ore.com
I jepet lamtumira e fundit Aretha Franklinit, “Mbretëreshës së muzikës soul”
Në Detroit po zhvillohet funerali i legjendës muzikore amerikane, Aretha Franklin, e njohur ndryshe si mbretëresha e muzikës spirituale, e cila vdiq më 16 gusht në moshën 76-vjeçare. Miqtë dhe dash…