24-ore.com
Nga 1 shtatori Europa ndalon llambat e vjetra, do të shiten vetëm LED
Pas rreth 60 vitesh ndriçimi të shtëpive dhe rrugëve me llampa halogjene, këto të fundit do të ndalohen në të gjithë evropën nga 1 shtatori. Sasitë rezervë mund të vazhdojnë të shiten dhe dritat e …