24-ore.com
Kurban Bajrami në Shqipëri; Ritet fetare kryhen në të gjitha xhamitë e vendit
Në kuadër të festës së Kurban Bajramit gjatë ditës së djeshme dhe të sotme është festuar me madhështinë e duhur ceremonia e therjes së Kurban Bajramit. Kështu që në trevën e Bulqizës pranë Teqeve g…