24-ore.com
Turqia padit SHBA-në në Organizatën Botërore të Tregtisë
Turqia padit në Organizatën Botërore të Tregtisë SHBA-në, pasi kjo e fundit rriti tarifat e importit të aluminit dhe të çelikut. Turqia pretendon se veprimet e Shtëpisë së Bardhë nuk janë në përput…