24-ore.com
Monedha vendase, ende e fortë. Euro mbetet në kuotën e 125.5 lekëve
Leku e ka mbyllur javën me një forcim të lehtë ndaj valutave kryesore, euros, dollarit amerikan dhe paundit britanik. Edhe pse jemi në kulmin e sezonit turistik dhe të fluksit të kthimit të emigran…