24-ore.com
Presidenti Meta në Shterpcë, “komunë model, bashkëjetesa midis serbëve e shqiptarëve e admirueshme dhe solide”
Në kulmin e debateve rreth të ardhmes së marrëdhënieve mes Kosovës dhe Serbisë, veçanërisht për çështjen e kufirit midis tyre, Presidenti i Shqipërisë Ilir Meta vazhdon një tur vizitash në Kosovë. …