24-ore.com
“Idea e Thaçit për ndryshim kufijsh të Kosovës i vë zjarrin barutit ballkanik”
Presidenti i Kosovës Thaçi e ka bërë të qartë se ka ndërmend të diskutojë ndryshimin e kufijve të Kosovës me homologun serb Vuçiç. Ai mohon se kjo nënkupton ndarjen etnike të Kosovës dhe e quan atë…