24-ore.com
Në një muaj arrestohen 265 shoferë, policia apel pas aksidenteve: Ulni shpejtësinë!
Gjatë muajit korrik, 265 shoferë janë arrestuar nga policia. Kreu i Policisë Rrugore, Mithat Tola bëri me dije se 101 drejtues mjetesh janë arrestuar për drejtim mjeti në gjendje të dehur dhe 164 d…