24-ore.com
Hapet gara për Milot-Balldren, fondi limit 20 miliardë lekë, çfarë parashikon projekti
Projekti i tretë i paketës “1 miliardë”, rruga Milot-Balldre, ka hyrë në fazën e prokurimit. Ministria e Infrastrukurës dhe Energjisë hapi këtë të hënë garën për këtë rrugë me një fond limit prej…