24-ore.com
Maqedoni, qeveri teknike për referendumin, por liderët nuk arrijnë një marrëveshje të plotë
Liderët maqedonas dhe shqiptarë zhvilluan bisedime maratonë në Shkup në lidhje me referendumin që do të mbajnë për çështjen e emrit pas paktit me Greqinë. Ata nuk kanë rënë dakord për pyetjen që do…