24-ore.com
Hahn-opozitës: Votoni ligjin për magjistratët
Me qëllim shmangien e mungesës së gjyqtarëve dhe prokurorëve kompentë si vijimin i procesit të Vetingut, Komisioneri Hahn u bëri thirrje të gjitha palëve politike për të votuar me shumicë të cilësu…