24-ore.com
Kontrollet e turizmit, 30.4 milionë lekë gjoba për 869 subjekte me shkelje
Drejtoria e Hetimit Tatimor njofton se po ushtron kontrolle të vazhdueshme në sektorin e turizmit, me fokus të veçantë zonat bregdetare, me qëllim parandalimin dhe goditjen e informalitetit, si dhe…