24-ore.com
Goditje kundër vjedhësve shqiptarë falë bashkëpunimit ndërkombëtar
105 raste vjedhjesh në Gjermani dhe në Francë janë zbardhur dhe shkojnë në llogari të këtij grupi shqiptarësh. Vlera e dëmit të shkaktuar është rreth gjysmë milionë euro. Gazeta “Badische Zei…