24-ore.com
Greqia dëbon diplomatë rusë, tentuan ta prishin marrëveshjen Athinë-Shkup
Qeveria greke vendosi të dëbojë dy diplomatë rusë dhe t’u ndalojë hyrjen në Greqi dy të tjerëve, për shkak të involvimit në punët e brendshme të vendit dhe aktivitete kundër sigurisë kombëtar…