24-ore.com
KPK për prokurorin Cama: Pasuri të pajustifikuara dhe rryshfet për mbyllje hetimesh
Prokurori i Prokurorisë së Tiranës, Adriatik Cama ka dalë sot para Komisionit të Pavarur të Kualifikimit (KPK), për të zhvilluar seancën dëgjimore në lidhje me pastërtinë e figurës së tij. Relatori…