24-ore.com
KE, 1 miliardë euro për stabilitetin ekonomik të Ballkanit Perëndimor
̉ªelësi i përafrimit me BE për Ballkanin Perëndimor (BP) mbetet bashkëpunimi mes vendeve të tij dhe gjithë rajonin me BE. Forcimi i bashkëpunimit në këto dy kahje është kryefjala e Samitit për BP, q…