24-ore.com
Haradinaj e Bërnabiq përplasen në Londër për arrestimin e pesë serbëve
Kryeministrja e Serbisë, Ana Bërnabiq, ka akuzuar Kosovën se po vepron gjithnjë e më shumë në mënyrë ‘të papërgjegjshme dhe agresive’. Ajo ka thënë se shfaqjet ‘e papërgjegjshme të Prishtinës…