24-ore.com
Skemat mashtruese me thirrjet telefonike, AKEP: Ja çfarë duhet të keni parasysh
Autoriteti i Komunikimeve Elektronike dhe Postare ka bërë thirrje që konsumatorët të tregohen të kujdesshëm lidhur me skemat mashtruese të thirrjeve telefonike që janë kthyer në shqetësim edhe në v…