24-ore.com
Sofje, Rama takohet me Keqijang: Kinë-Shqipëri, bashkëpunim në bujqësi e turizëm
Kryeministri shqiptar Edi Rama i cili po merr pjesë në Samitin 16+1 mes 11 vendeve të Europës Lindore dhe 5 vendeve të Ballkanit Perëndimore dhe Kinës, i cili nisi punimet të premten në Sofie, ësht…