24-ore.com
Zhvendosja e lojrave të fatit, Ahmetaj: Afati i fundit 31 dhjetori
Afati i zhvendosjes së lojërave të fatit nga qendrat e qyteteve drejt periferisë është 31 dhjetori i këtij viti dhe nuk do të ketë më shtyrje. Ministri i Financave dhe Ekonomisë, Arben Ahmetaj dekl…