24-ore.com
Meksikanët zgjodhën Trump-in e tyre
Jorge G. Castañeda Ish Ministër i Jashtëm i Meksikës, 2000-2003 Profesor i Çështjeve Politike dhe Studime të Amerikës Latine e të Karaibeve në Universitetin e Nju Jorkut Presidenti amerikan, Donald…