24-ore.com
BE: Marrëdhëniet me Britaninë pas vitit 2020 ende të paqarta
Ende nuk është e qartë se si do të zhvillohen marrëdhëniet midis Britanisë dhe BE-së pas vitit 2020, megjithatë të drejtat e qytetarëve që mbërritën në Britani para vitit 2020 si dhe ata që po bano…