24-ore.com
Samiti i BE-së, pritet zyrtarizim i vendimit të Luksemburgut për Shqipërinë
Pas ministrave të Jashtëm të BE-së, të mbledhur dy ditë më parë në Luksemburg, të cilët vendosën të hapin negociatat për anëtarësim me Shqipërinë dhe Maqedoninë në varësi të progresit të shënuar vi…