24-ore.com
Austria votë në favor të hapjes së negociatave me Shqipërinë
Austria do të votojë në favor të hapjes së negociatave mes Shqipërisë dhe Bashkimit Europian. Ambasadori i Austrisë në Tiranë, Johann Sattler deklaroi në një intervistë për Agjencinë Telegrafike Sh…