24-ore.com
Rama: PD ka kthyer debatin parlamentar në teatër të dhunshëm
Një parti të zbrazur mendërisht e politikisht, e cilësoi sot Kryeministri Edi Rama Partinë Demokratike, e cila sipas tij, “është angazhuar fizikisht dhe e ka kthyer debatin parlamentar në një teatë…