24-ore.com
RUSI 2018: Spanja nuk ndryshon objektiv: fitimi i Botërorit
“Unë nuk mund të ndryshoj çdo gjë, shumica e stafit është me ne, ndeshja me Portugalinë është afër. Ne duhet të përdorim inteligjencën dhe koherencën, dhe ta dini se nuk mund t’i hedhim të gjitha p…