24-ore.com
Nis sot Kampionati Botëror i Futbollit, Rusi 2018, sa përfitojnë shqiptarët?
Sot në orën 17:00 do të nisë ndeshja e parë e Kampionatit Botëror të Futbollit 2018 dhe janë pikërisht, të zotët e shtëpisë, Rusët që do të hapin këtë kompeticion madhor në fushën e sportit. FIFA k…