24-ore.com
Kosova shënon 19 vjetorin e hyrjes së trupave të NATO-s
Autoritetet në Kosovë thanë të martën se Kosova synon anëtarësimin në NATO për të ndihmuar jo vetëm vetën dhe rajonin por edhe më gjërë. Këto komente u bënë gjatë zbulimit të një pllake përkujtimor…