24-ore.com
Nishani dekoron Federatën “VATRA” dhe veprimtar—Ď të shquar shqiptaro-amerikan—Ď
Presidenti i Republikës, Bujar Nishani gjatë qëndrimit të tij në New York vlerësoi dhe nderoi në një ceremoni madhështore dekorimi kontributin mjaft të rëndësishëm të Federatës Pan-shqiptare të Ame…