24-ore.com
SPAK, Donald Lu tregon shkaqet që vonuan ngritjen e institucioneve
Dy shkaqet që vonuan ngritjen e institucioneve si SPAK dhe Byroja Kombëtare e Hetimit janë zgjidhur tashmë, thotë Donald Lu. Gjatë një interviste për një media në vend, ambasadori amerikan ka dhënë…