24-ore.com
Sot Samiti BE-Ballkan Perëndimor, ja marrëdhëniet tregtare mes tyre
Me rastin e Samitit mes Bashkimit Europian dhe Ballkanit Perëndimor, që po zhvillohet në Sofje, Bullgari, sot, Eurostat ka publikuar një përzgjedhje të të dhënave kryesore mbi tregtinë midis BE dhe…