24-ore.com
Rama për Euronews: Kemi nevojë për hapjen e negociatave
“Nuk kemi nevojë për një datë për të nxitur njerëzit. Ne kemi nevojë të hapim bisedimet në qershor. Kaq është e gjitha. Dhe nuk kemi nevojë për gjë tjetër”, kështu u shpreh Kryeministri Edi Rama n…