24-ore.com
FMN rishikon me rritje borxhin e Shqipërisë, më i larti në rajon; Rasti mbresëlënës i Serbisë, ulje 10% të PBB brenda vitit
Duke përfituar nga ambienti i ulët i interesave, forcimi i monedhave kombëtare, hyrja në ciklin rritës të ekonomisë dhe politikave shtrënguese fiskale, vendet e rajonit të Ballkanit po ulin borxhin…