24-ore.com
Investimet në rrjetin energjetik, drejt përfundimit nënstacioni i Orikumit
Ministri i Infrastrukturës dhe Energjisë, Damian Gjiknuri inspektoi disa prej investimeve në rrjetin energjetik në zonën e bashkisë Vlorë. Në fillim ai u ndal në kantierin e hapur në Orikum ku tani…