24-ore.com
Dëme nga zhvlerësimi i euros, shkak turizmi dhe paratë informale. Ekspertët: Të ndërhyjë Banka
Ekspertët i kërkojnë Bankës së Shqipërisë të ndërhyjë për të mos lejuar zhvlerësimin e shpejtë të euros. “Ekziston mundësia që me ndërhyrje të rralla ose pakta Banka e Shqipërisë thjesht mund ta ka…