24-ore.com
Shqipëri-Izrael, bashkëpunim në teknologjinë e avancuar të serrave
Ministri i Bujqësisë dhe Zhvillimit, Rural Niko Peleshi dhe delegacioni që e shoqëronte përfundoi me sukses vizitën zyrtare në Izrael, me ftesë të ministrit të Bujqësisë së Izraelit Uri Ariel. “Me …