24-ore.com
Provat e martesës Clooney-Alamuddin
Kur bëhet fjalë për ceremoninë martesore të të famshëmve, që gjithcka të shkojë sa më mirë dhe të shmangen të papriturat, disa prova paraprake janë gjithnjë të këshillueshme. George Clooney dhe Ama…