24-ore.com
Çantat ”Box Bag” të voglat dhe interesantet e sezonit pranverë-verë 2018
Janë çantat më të dëshiruara të momentit, fiksimi i ri i blogerëve të modës dhe një nga aksesorët më të nevojshëm ku ia vlen të investosh. Bëhet fjalë për “Box Bag”, që është mjaft në modë në sezon…