24-ore.com
Ermal Meta, sukses madhështor, emocione dhe shumë të ftuar
“Deri tre vjet më parë duke shkruar në dhomën time e gjithë kjo ishte e paimagjinueshme , nuk më duket e mundur se është e vërtetë”. E gjithë kjo për Ermal Metën, është një sukses i merituar, ku u …