24-ore.com
Milo Gjukanoviç, zgjidhet president i Malit të Zi
Në Mal të Zi, Qendra për Qendra për Monitorim dhe Kërkim (CeMI) tha se politikani properëndimor Milo Gjukanoviç, ka fituar 53.5 për qind të votave në zgjedhjet presidenciale të së dielës. Sipas kës…