24-ore.com
Protesta “zbret” në Tiranë, kërkohet lirimi i të arrestuarve
Protesta e nisur në orët e para të së dielës përballë Komisariatit të Policisë së Kukësit është zhvendosur në orët e mbrëmjes në Tiranë. Dhjetra qytetarë dhe aktivistë të shoqërisë civile janë mble…