24-ore.com
Puplat, protagonistet e modës pranverore
Jo vetëm për festa, darka dhe ngjarje shoqërore: për pranverën 2018, puplat prekin veshjet e çdo dite dhe bëhen ato detaji tek të cilat duhet të fokusohemi për t’i dhënë karakter veshjeve të përdit…