24-ore.com
Lista Srpska braktis Qeverinë e Kosovës pas takimit me Vuçiq
Kryetari i Listës Serbe, Goran Rakiq, ka thënë se më serbët nuk do të jenë pjesë e qeverisë Haradinaj.Ai ka thënë se qeveria në Prishtinë më nuk do të ketë mbështetjen e Listës Serbe dhe se …