24-ore.com
Serbët i premtojnë besnikëri Putinit; heshtin Shqipëria, Maqedonia, Rumania dhe Bullgaria
Perëndimi e priti në bllok i ftohtë rizgjedhjen e Vladimir Putinit në krye të Rusisë, por në rajonin tonë zërat entuziastë dhe përshëndetës në drejtim të Moskës nuk munguan. Fitorja e Putinit u pri…