24-ore.com
SHBA sjell mesazh për ushtrinë: Askush s’mund të vë veto për sigurinë e Kosovës
Ndihmës sekretari i Shtetit të SHBA-së për Çështje Evropiane dhe Evroaziatike, Ëess Mitchell, po qëndron sot në Prishtinë, gjersa takimin e parë e ka realizuar me Presidentin Hashim Thaci. Mitchell…