24-ore.com
Administrata e Trump-it ia dërgon nesër Vuçiqit planin për Kosovën
Ndihmëssekretari i ri i Shtetit për Çështjet Evropiane dhe Euroaziatike, Wess Mitchell, shkon nesër në Beograd dhe nuk përjashtohet mundësia që qeverisë serbe t’i paraqesë një projekt-tekst …