24-ore.com
Drejt kujt po shkon Partia Demokratike?
Në ditët e fundit, por edhe më herët, media të njohura ndërkombëtare, sidomos në fushën e investigimeve, kanë bërë të njohur se mes Partisë Demokratike të Shqipërisë dhe klaneve të ndryshme ruse ek…