24-ore.com
NATO dhe Katari nënshkruajnë marrëveshje ushtarake në Bruksel
Marrëveshja ushtarake do t’u mundësojë forcave dhe personelit të Aleancës për të hyrë dhe për të tranzituar përmes Katarit, si dhe të kenë në përdorim një bazë ajrore atje. NATO dhe Katari në…